Både Lions herreklubb og dameklubb kunne i sesongen 2022–2022 utdele sin høyeste utmerkelse, Melvin-Jonesplaketten, til to av sine medlemmer.

Hedersbevisningen blir gitt til medlemmer som gjennom sitt virke i Lions har gjort en ekstra innsatts for klubben og virke.

Det kommer frem i en pressemelding.

Med iver og nøyaktighet

Dameklubben, Lions Klubb Stjørdals Varnes, har funnet Margit Tanem verdig til å motta Melvin Jones Fellowship.

Tanem kom inn i klubben mai 2009, og ble allerede samme høst valgt inn i styret som kasserer. Dette vervet har hun innehatt i 12 år, med stor iver og nøyaktighet.

– Hun har ellers i disse årene deltatt i kubbens aktiviteter, Alltid positiv, hjelpsom og til stede for alle. Margit er en ekte Lion som lever etter vårt motto med alltid å være til tjeneste, heter det seg i pressemeldingen.

Margit Tanem (t.v.) mottar Melvin Jones fra president Anne Mari Granhaug Foto: Privat

Herreklubben på sin side har i 2022 utdelt prisen til Jon Gressetvold, han mottar prisen for en lang og positiv innsats for klubben.

Han har aldri sagt nei til oppdrag og gjør oppgavene med flid og dyktighet.

– Han leder materialkomiteen som rigger opp- og ned for medlemsmøtene og er med i støsandaksjonen. Jon har vært medlem i Lions Club Stjørdal i 18 år, opplyses det.

Prisen ble i 2021 også gitt til Jon-Børre Olsen. I utgangspunktet skulle Olsen få overrekkelsen i 2020, men utdelingen ble forsinket grunnet koronanedstenging av møtevirksomheten.

Olsen beskrives som blid og hyggelig, og tar alltid de jobbene som klubben har pålagt han.

– I de siste 6 årene har han vært sekretær, og utført alt prikkfritt under stadig skiftende datasystemer. Jon har vært medlem i Lions Club Stjørdal 9 år.

Sermonimester Svein Fandal (t.v) overrekker Melvin Jones til Jon Gressetvold. Foto: Privat

Brakte inn 100.000 kroner

Tidligere i vinter, den 12 og 13. februar gjennomførte klubben en bøsse-aksjon, der det ble innbrakt 100.000 kroner i Stjørdal.

– Noe mindre enn målet, men aksjonsgruppen er fornøyd med resultatet og takker innbyggerne for bidragene. På landsbasis fikk aksjonen inn 17 millioner denne helga. For å nå målet på 50 millioner vil det komme nye aksjoner senere i år. Våre tanker og bidrag for tiden går til humanitær hjelp til ukrainske sivile, skriver de.