Ett år er gått siden Wright Trafikkskole etablerte seg i Stjørdal, etter at trafikkskolen kjøpte opp stjørdalsavdelingen til Holms trafikkskole i desember 2020.

- Vi har kommet godt i gang, og har på kort tid klart å etablere oss i Stjørdal. Vi hadde litt flaks ettersom vi tok over elevbasen til Holms, men vi vokser stadig og til sommeren skal vi ansette en trafikklærer til, og da blir vi totalt tre trafikklærere ved stjørdalsavdelingen, forteller avdelingsleder Andreas Vassdal Eggen ved Wright Trafikkskole.

Wright Trafikkskole er Norges største trafikkskole, med rundt 40 avdelinger over hele landet, og sysselsetter over 200 ansatte totalt. Trafikkskolen har også en egen avdeling for tyngre kjøretøy i Stjørdal.

Stor etterspørsel etter MC

- I dag tilbyr vi trafikale grunnkurs, opplæring på personbil og opplæring på tilhenger i Stjørdal. I løpet av våren skal vi i tillegg komme i gang med opplæring på moped og motorsykkel, sier Vassdal Eggen, som jobbet ved trondheimsavdelingen før han tok over lederansvaret i Stjørdal.

Han forteller at etterspørselen etter kjøretimer og teorikurs for MC er stor. I fjor ble trafikkskolen i Kjøpmannsgata 19 nedringt av folk som ville ta motorsykkel-lappen.

- Vi ble oppringt av flere fra Trondheim som ville komme til oss å ta MC-lappen fordi alle skolene der var fulle. Dessverre rakk vi ikke å komme i gang med MC-opplæring i fjor, men vi er klare til å sette i gang når sesongen starter i år, og vil tilby opplæring på moped og alle MC-klasser.

- Forhåpentligvis er etterspørselen like stor i år som i fjor, sier han.

Trafikkskolen har allerede gått til innkjøp av motorsykler og MC-utstyr, som de snart vil få levert.

- En trafikklærer ved vår avdeling på Tiller skal gi seg, og da overtar jeg syklene hans, sier Vassdal Eggen, som for tiden er i pappapermisjon.

Når han er tilbake i april, satser han på å være i gang også på to hjul.