Mange kjenner nok til humorkontoen BAdesken, som de siste årene har vokst seg svært populær ved å dele sine skråblikk på norske nyheter og da særlig de lokale.

Kommende torsdag den 10. mars kommer altså mannen bak, Ken André Ottesen til Søndre kulturhjørne, hvor nettopp et humoristisk blikk på lokale nyheter er på dagsorden.

En satiriker og humorist

- Han er en satiriker og humorist, og har vært med som tekstforfatter på en rekke humorshow både på scene og på tv-skjermen, deriblant «Nytt på nytt», forteller Jan Sakshaug ved Søndre kulturhjørne.

I tillegg til vennlig harselering med norske nyhetssaker, har Ottesen også vært involvert i VG’s satireredaksjon «Vredens gnag».

Frister med lokale godbiter

Frem til nå har Søndre kulturhjørne for det meste arrangert konserter, og selv om de har hatt noen standup-bidrag tidligere, er de spente på hvordan dette vil bli tatt imot av publikum.

- Målgruppen til Ottesen er relativt stor. I tillegg har vi to lokalaviser i området, og folk som både skriver i og engasjerer seg for lokalavisene bør kjenne sin besøkelsestid. Jeg regner med at han har gjort sine undersøkelser, så vi har nok også noen lokale godbiter i vente, smiler Sakshaug og tilføyer:

- Han besøkte Levanger i forrige uke, og der ble det fullt hus. Så hvis stjørdalingene vil få med seg showet, lønner det seg å være rask på labben.

Dørene åpnes klokken 19.00, og billettene kan kjøpes via tjenesten Hoopla.