Bandene er Sjuende far i huset og Stage Dolls (fredag) og Bugges Firo, Sie Gubba og Håvards Harem (lørdag), forteller festivalsjef Stig Morten Skjæran til T-A.

Et av de første utspillene kom faktisk fra Stage Dolls.

–Vi har spilt på Frostafestivalen to ganger og har opplevd den som en av de beste vi har spilt på. Derfor synes vi det var altfor ille at nettopp den festivalen ble lagt ned. Da vi fikk høre at det faktisk var krefter på Frosta som gikk med tanker om å etablere en ny festival på samme tid og på samme sted, meldte vi oss på som samarbeidspartnere, forteller Terje Storli, bassist i Stage Dolls til avisa.

Han har stått for bookingen av artistene som skal spille på historiens første Frosta Fjordfestival. Teknisk arrangør blir Neset fotballklubb.Fotballklubben har vært sterkt involvert med mange frivillige de årene Frostafestivalen ble arrangert. Nå vil de føre jobben videre.

Det legges opp til to kvelder med til sammen fem band med 600 solgte billetter hver kveld som «break-even». Festivalen overtar arrangementet Frostadåggån som tidligere har foregått i Frostahallen og på Tinghaugen. Den arrangeres på dagtid lørdag 21. juli .