- Kinoforestillingen er veldig populær, og et tilbud vi har gjentatt med suksess i mange år, forteller Kjersti Simmons, som er leder i bankens Servicesenter.

Egendesignet sparebøsse

Bøssetømming i Hegra

- Ingen bøssetømming i Stjørdal?

- Vi har besøk av flere hundre barn sammen med foreldre og foresatte hvert år i sparebank-uka. Stjørdalskontoret har rett og slett ikke plass til alle de ivrige barna som ønsker å tømme bøssene sine hos oss. Derfor samler vi denne aktiviteten ved hovedkontoret i Hegra, sier Kjersti Simmons.

Lørdagsåpen bank

Sparing er moderne

-Tvert imot! Sparing blir mer og mer viktig, blant annet med tanke på at de unge skal komme seg inn i boligmarkedet. Barna tar med seg gode sparevaner fra ung alder videre i livet. Det er viktig at barna får med seg gode sparevaner og forståelsen av at penger ikke bare «kommer ut av et hull i veggen», sier hun.

-Gleden ved å gi og få pengegaver i kontanter som en kan putte på sparebøssa går heller ikke av moten, understreker Kjersti.

Bankkort for barn

-Vi tilbyr selvsagt også bankkort til barn når foreldrene mener det er behov for det, men da handler det jo om forbruk – ikke om sparing. Og det er en helt annen diskusjon, sier Kjersti Simmons i Hegra Sparebank.