- 36 prosent daglig lytting - det vil si at 4500 mennesker som daglig slår på radioen sin og velger Nea Radio som førstevalg på FM - er både historiske og utrolige tall. Og når man tar med de mange tusen hytter som finnes i vårt nedslagsfelt, øker lyttertallene enda mer. Internettradioen og Nea Radio på mobil plattform har i tillegg gjort det mulig for alle i hele verden å høre hva som har skjedd i nedslagsfeltet til Norges mest populære lokalradio.

Frivillig lisens-boom

Aldri har oppslutningen om lokalradioen vært større. Aldri har heller ikke den frivillige støtten til Nea Radio vært større. Lokalradioene har ingen pressestøtte som lokalavisene

, men drøyt 800 har så langt i år betalt frivillig lisens, - og det setter vi umåtelig stor pris på, sier redaktør Andreas Reitan.

Radiobingo-boom

Ukentlig er det over 1000 ungdommer i alle aldre som samles ved bingobrettene for å knive om nesten 20.000 i premier - i tillegg til opptil 70.000 i jackpot.

- Bingo er så mye mer enn bare å spille for å se om man vinner. Mange møtes for å ha det sosialt, treffe venner og skravle. Vi har opplevd en fantastisk bingo-boom i sommer, og mange nye spillere i alle aldre har funnet ut at radiobingo er både enkelt og "in", sier bingosjef i Nea Radio, Stian Elverum.

Nea Radio utvider

Mandag 13. oktober starter Nea Radio opp med nytt sendeskjema, der lokalradioen tilsammen nå vil sende 45 timer i uka. Nea Radio fortsetter med dagens formiddagssending, men vil i tillegg sende også fra 11-14. DJ Thomas blir musikksjef mellom 11 og 12 , og mellom 12 og 13 vil du bli servert lokale nyheter og magasinprogram.

Bli med å lag radio!

Fra 13-14 på hverdager kan du nå bli med å lage radio sammen med DJ Thomas. Vi har opprettet et nytt telefonnummer der du kan ringe inn dine ønskeplater, bursdagshilsninger, historier og mere. Har du lyst til å være med å lage radio, kan du når som helst på døgnet ringe inn til oss på 4525 8181 for å snakke inn det du vil formidle.

Ny ettermiddagsradio

Lokalradioen satser nå også på en helt ny sendeflate mellom klokka 17 og 19 på hverdager. Her vil du få høre en oppsummering av dagens nyheter blandet med den beste musikken på ettermiddagstid.