Lørdag forsvant alle koronarestriksjonene, og Norge ble gjenåpnet. Det betyr også at alle publikumsrestriksjonene er fjernet, og fotballarenaene igjen kan fylle alle setene.

For første gang kan MUS stadion Sandskogan bli et fullsatt stadion i OBOS-ligaen.

Stjørdals-Blink-trener Tom Dent håper Blink-supporterne kjenner sin besøkelsestid, og møter opp på stadion for å støtte laget i det som ser ut til å bli en spennende sesonginnspurt.

- Vi har ti kamper igjen, og seks av dem er hjemmekamper. Jeg håper folk tar turen til stadion og støtter oss i de siste kampene. Det kan være forskjellen mellom å berge plassen og nedrykk, sier Dent.

Den 12. mann

Onsdag kveld tar Stjørdals-Blink imot Fredrikstad hjemme på MUS stadion Sandskogan. Med ti kamper igjen ligger Blink på kvalifiseringsplass for nedrykk, og trenger poeng. Nå håper Dent at et fullsatt MUS stadion kan bli en fryktet arena for motstanderen.

- Vi har allerede en god hjemmestatistikk, men å ha et fullsatt stadion som lager leven betyr noe ekstra, og gir et signal til klubben om at hele byen står bak oss. Publikum kan bli vår 12. mann, og det trenger vi nå, sier Dent.

Kapasitet på 1000

MUS stadion Sandskogan har en tilskuerkapasitet på i underkant av 1000. Før lørdagens gjenåpning hadde klubben lov til å ta inn maks 476 tilskuere på kamp. Snittet denne sesongen har ifølge arrangementsansvarlig Stig Eidem, ligget på 435.

- Vi har budsjettert med cirka 800 tilskuere, slik at dette også vil ha stor betydning for klubbens økonomi. Jeg håper stjørdalingene møter opp til kamp og støtter laget, sier Eidem.

Onsdagens kamp mot Fredrikstad har avspark klokken 18.00.