For natt til søndag kunne operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Roger Mogstad, fortelle at det har vært en rolig natt i regionen sammenlignet med tidligere uker.

- Det er mulig det har en sammenheng med at smittetrykket øker, men det er bare noe vi må anta. Vi har ikke vitenskapelig belegg for det, sier Mogstad.

I resten av fylket har det derimot vært mer pågående aktivitet. Litt før klokken 05 kunne politiet melde på Twitter at det har vært en travel natt i store deler av fylket, da det har vært mye beruselse, krangling og ordensforstyrrelser.

Brølende mann

Den første meldingen operasjonslederen kunne fortelle om kom inn rundt klokken 03.35. Da hadde en innringer meldt fra om en mann som hadde prøvd å bryte seg inn på en adresse på Hell.

- Mannen skal ha stått og brølt, og beveget seg bort til naboen meldte melder. Politiet dro ut til stedet og fikk kontroll på en person. Det blir ingen anmeldelse for han har ikke brutt seg inn for sådan. Vedkommende ble transportert til et hotell og fikk overnatte der, forteller Mogstad.

Operasjonslederen kunne videre opplyse at mannen ikke er bosatt på Stjørdal.

- Det er typisk i påvirket tilstand at man tror man sikkert bor der man banker på, men egentlig ikke gjør det. Spørs om han har vært på julebord.

Antatt innbrudd

Nesten to timer senere, klokken 05.15 fikk politiet en melding fra Hommelvik. Ifølge melder skulle noen ha vært inne i boden til vedkommende.

- Politiet på stedet så at det var spor på utsiden av døren, men døren på boden har ikke vært låst og det var ikke tegn på innbrudd. Det ble ikke all verden, sier Mogstad.

En knapp time deretter igjen, klokken 06.23, ble politiet varslet om en stjålet sykkel i Stjørdal sentrum.

- Det ble meldt om en stjålet sykkel på morgenkvisten. Det skal være en sykkel som har hvitt og svart styre og sete. Den vil bli anmeldt av eier etter hvert, opplyser operasjonslederen.