Blink kom best i gang mot den tidligere fotballstorheten fra Jæren, og allerede etter åtte minutter laget ligaens storscorer Mats Lillebo 1-0 til rødtrøyene, for anledningen kledd i hvitt. Lillebo scoret sikkert på straffespark etter at han selv ble felt.

Men halvveis i omgangen kom utligningen, og det som viste seg å bli kampens siste scoring. Omar Fonstad el Ghaouti scoret etter 24 minutter og Bryne var så absolutt med på notene.

I andreomgangen var Blink nærmest seiersmålet, men Brynes gode keeper Igor Spiridonov reddet mesterlig et par ganger på avslutninger fra Lillebo.

Her ser du tabellen i 2. divisjon avdeling 1!

Blinks lag mot Bryne: Thomas Lia - Lars Ramstad, Bjørnar Hove, Vegard Fiske, Robert Williams - Fredrik Vinje, Jakob Talmo Tromsdal, Sander Erik Kartum - Ole Kristian Rødahl (Anders Nygaard), Mats Lillebo, Sondre Hopmark Stokke.