Da 90 minutter var spilt av fredagens 5. divisjonskamp mellom Lånke og Nidelv så det svart ut for hjemmelaget på Tønsåsen. Nidelv ledet 2-1, men så startet en sjelden opphenting.

Da klokka runder 90 minutter og overtiden er i gang får Lånke straffe. Spillende sportslig sjef, Anders Dybvad, holder hodet kaldet og dunker inn utligningen. Ett poeng ser ut til å være sikret, men Lånke-guttene er ikke fornøyd med det, - de fortsetter å presse på. Og sannelig min hatt; Da klokka har rundet 92 og vel så det, er det Tom Rune Hønnås som tar ansvar. Inne i feltet kjører han, i følge Lånkes Twitter-konto, karusell med alt og alle og hamrer ballen i nettaket.

Anders Dybvad scoret også 1-0-målet for Lånke, før Nidelv snudde kampen og så ut til å sikre tre poeng. Men slik gikk det altså ikke.

Dermed ble det en svært viktig trepoenger for Lånke-guttene som tapte den første høstkampen mot National med 5-2.

Her ser du tabellen for 5. divisjon avdeling 2.