Den meget erfarne midtbanespilleren Vegard Voll signerte kontrakt med Stjørdals-Blink tidligere denne uka. I dag er han i troppen, og trolig i startoppstillingen, i den svært vanskelige bortekampen mot topplaget Skeid.

- Det er en underdrivelse å kalle meg rutinert, sier Voll da han skal beskrive seg selv til Blinkfotball.no.

- Jeg elsker å vinne i lag med flere. Jeg har nok litt vinnerskalle, en ok pasningsfot og er duellsterk, sier spilleren som nå har byttet ut den hvite Levanger-drakten med den røde Blink-drakten.

- Voll er en klassisk "no-nonsense"-spiller hvis innsatsvilje aldri kan stilles i tvil. Vinnerskallen med flere hundre kamper på nest øverste nivå i norsk fotball både for Levanger FK og Ranheim TF samt Hønefoss, kommer til Blink etter sterkt ønske fra Blink-trener Are Tronseth som mener Volls erfaring og kompromissløse mentalitet vil løfte garderoben og lagets prestasjoner ute på banen i en spennende høstinnspurt, sier sportslig leder Håvard Fuglem i Stjørdals-Blink til Blinkfotball.no.

Før dagens kamp mot Skeid ligger Stjørdals-Blink på 12. plass i 2. divisjon og dermed under nedrykksstreken. Da er det viktig å ha noen på laget som vet hva det dreier seg om å gå i "krigen", mener Fuglem.

- Vi trenger menn som går foran i duellene om viktige poeng nå utover høsten. Vegards erfaring og innstilling vil bli nyttig for oss fremover, understreker sportslig leder for seniorfotballen i Blink, Håvard Fuglem.

Voll kjenner Blink-trener Are Tronseth godt og sier de to har temmelig lik oppfatning om hva som må til på banen.

- Vi har diskutert mye fotball på x antall hotellrom på bortekamper og vet hva det dreier seg om. Nå handler det bare om å vinne. Jeg gir blanke i hvordan det ser ut, bare vi vinner, sier Vegard Voll.