Lørdag kveld samles Lånke Idrettslag til 100-årsfest i Lånkehallen. Fredag kveld sørget Lånkes fotballherrer for at klubben kan feire 100-årsdagen på tabelltopp i 5. divisjon.

På sin egen temmelig offensive Twitter-konto proklamerer Lånkes A-lag i fotball at samtlige tre tre mål for gårkvelden ble innfridd. Slå Levangerstudentene, passere 7510 (les: Fram Skatval) på tabellen og gjøre seg klar til 100-årsfeiring.

Rett nok har Lånke nå spilt en kamp mer enn Fram, men det er de gule fra sørsiden av byen som topper tabellen med ni poeng. Fram følger på andreplass med sju poeng på tre kamper.

Erik Stokke, Edvard Salberg og Torje Amdal sørget for Lånke-målene i bortekampen mot Levangerstudentene. Litt spenning ble det det siste kvarteret av kampen da studentlaget reduserte til 1-2, men Lånke hadde bra kontroll.

Neste Lånke-kamp er hjemme mot Flatanger fredag 25. mai, men det kan allerede være lurt å merke av datoen 15. juni i kalenderen. Da møtes Lånke og Fram til det som trolig er toppoppgjør i 5. divisjon på Tønsåsen.