Den nyankomne Renault Traffic Formula Edition 2018-modellen er klar for å vises fram og bli rullende promotering for VM i rallycross på Hell 8 – 10. juni.

-        - Bilen er dekorert med sponsorreklame for den store eventen i juni. Jeg syns det ble veldig fint, sier Tore Kristoffersen som i år er delsponsor sammen med sine bilimportører.

Bilen skal i tida fram mot VM kjøres rundt og brukes i forbindelse med ulike arrangement der folk samles. Den skal kjøres i Trøndelag så vel som i andre deler av landet, for at arrangementet skal bli kjent også utenfor Trøndelags grenser, skriver Rallycross in Hell i en pressemelding.

Hjertebarnet

For Tore Kristoffersen er VM og Lånkebanen selve hjertebarnet, og det ligger i genene å være opptatt av motorsport.

I 2016 mottok far til Tore, Johan Kristoffersen, Helge Hugdal og Harald Lauritzen Stjørdal kommunes kulturpris for sin iherdige innsats for å anlegge og utvikle bilcrossbanen på Frigården på 80-tallet. Gjennom utallige timer og frivillig innsats var de med på å utvikle banen slik at den i 2011 fikk internasjonal status som en av verdens fremste rallycrossbaner for både VM, EM for rallycross.

-        - Jeg har selv vært med siden starten, og har kjørt flere EM-løp på banen, forteller Tore Kristoffersen som selv dyrker sin hobby og lidenskap som rallycross-sjåfør og har egen bil og eget team rundt seg.

Hard konkurranse

-        - I fjor hadde jeg og teamet ambisjoner om å bli blant de tolv beste i Europa da jeg deltok på de fem EM-rundene i Spania (Barcelona), Norge (Lånke), Sverige (Høljes), Latvia (Riga) og Frankrike (Loach). Vi var nære, men vi nådde vel opp til en 16. plass av totalt 37 konkurrerende biler. Det er en hard konkurranse, og vanskelig å være helt i toppen, men det er en fantastisk stor opplevelse å være en del av dette, sier rallycross-sjåføren som ikke skal delta aktivt som sjåfør i år.

I tillegg til at Kristoffersen Bil bidrar med rullende reklame, gir han også støtte til alle administrasjonsbilene som skal brukes i forbindelse med arrangementet på Lånkebanen i juni, skriver rallycross-VM i en pressemelding.