For dansere ved Dansesenteret er det en stor begivenhet å kunne ta imot Roy Hadisubroto på Workshop kommende helg i Stjørdal. På programmet fredag står Hip Hop fra klokka 17.00 til 19.00 og linedance fra 19.00. Det var i nettopp linedance at Roy virkelig slo gjennom. Hadisubroto skal lørdag vise sine kvaliteter i Couple dance med West coast swing.  Det blir også party med Roy denne kvelden med non stop dancing og Performance show, så påmeldte kan allerede begynne å glede seg. Søndag er det også et tett program med latin samba, cha cha cha rumba (Gr 3) og danseteknikk for alle gruppene etterfulgt av linedance. Blant deltakerne lokalt er Joachim Munkhaug med. Han opplevde Roy på Hamar og Dansekroken, tilsvarende Dansesenteret i Stjørdal.

De som blir med i helga kan bare begynne å glede seg. Roy er virkelig god i disse kategoriene dans. Det er som å oppleve M. Jackson live, sier Joachim Munkhaug.

Vi har et veldig tett program fremover, men det liker vi. Den største utfordringen er å skaffe lokaler som egner seg til større dansearrangement, sier danselærer og instruktør Jostein Kroglund. I tillegg til helgas Workshop med Roy, skal danserne arrangere vårball med avslutning av sesongen onsdag 6. april med show og juniorgruppa. Torsdag er det funki kids. Opptreden også da med showgruppa. Onsdag 13. april er det Midt-Norsk. Med andre ord travle dager for dansere ved Dansesenteret hos Jostein og hjelpere.