Takket være et nært samarbeid mellom skilaget og idrettslaget, vil det bli tatt opp en tradisjon med skiløpet Forbordsfjellet rundt. Starten skjer i Kleiva og målgang ved Svartkamhytta. Dette er et terreng som skulle passe de aller fleste. En småkupert løype på 13 kilometer for konkurranseløpere og turklasse. For familier med små barn er det laget en løype på 3 kilometer. For de som velger å oppholde seg ved Svartkamhytta , vil Eli Arnstad sørge for oppdatering om løpets utvikling over høyttaler.

Fine løyper

Fløan Snow team er ansvarlig for preparerte løyper. Tråkkemaskinen har laget fine spor for klassisk løp. Terrenget er fint og arrangøren håper at dette løpet kan bli en fast post hvert år framover.

Premier

I konkurranseklassen blir det premier for de tre første. I Turklassen blir det loddtrekning blant deltakerne. Alle barn som deltar får en liten premie.

Klasseinndeling

Barn t.o.m  14 år

Ungdom   15-19 år

Voksne over 20 år

Starttidspunkt

Konkurranse kl 1030

Turklasse   kl 1100

Startområdet

Påmelding kan foretas av etternølere fra kl 0930-1000

Starten skjer oppe i Kleiva. Det er bilkjøring helt opp, men arrangøren håper at det kan foretas kompiskjøring for å begrense antall biler. Arrangøren gjør oppmerksom på at biler som kjører opp ikke kan kjøre ned før 1130 som en føle av smal vei. Veien opp til Kleiva blir skikkelig strødd!

Påmelding www.skatvalskilag.no innen 12 mars

Startkontingent er Konkurranseklasse kr.100.e tterpåmelding kr.150. Turklasse kr.50  Familie kr.100

Innbetaling av startkontingent 8601.35.36009