Priser

PrisVinnerNominerte
FIRST LEGO League ChampionCyborgzThe flow fighters , The Frost , Cyborgz
Forsknings prisenCyborgz7up , The Frost , Cyborgz
MarkedsføringsprisenThe flow fightersNOBRAINERS , The flow fighters , The Frost
Robotkonkurransens 1. prisCyborgz
Robotkonkurransens 2. prisThe flow fighters
Samarbeids prisenNOBRAINERSNOBRAINERS , The Frost , Cyborgz
Teknologi prisen7upNOBRAINERS , 7up , Cyborgz

Resultater robotkjøring

Robotene konkurrerer i en cup/serie. Etter innledende runder går de beste videre til kvartfinaler, semifinaler og finale. Poengsummen i listen under viser kun hvilket resultat som var best, uavhengig av hvilken runde de fikk resultatet i.

LagBeste resultat
1.Cyborgz434
2.The flow fighters230
3.7up208
4.NOBRAINERS133
5.The Frost103
6.Team Nemo93

-Jeg er grådig imponert, sier Torstein Mørseth i Stjørdal Næringsforum. Det viser at teknologien har gått fremover siden jeg var ung, sier han, om konkurransen i robotkjøringen.

Robotkjøring består av minibiler de unge har laget selv, som kjører en egenkomponert bane. Foreldrene sier at ungdommene har holdt på siden september, og det har tatt opp mye av fritiden og skolearbeidet. En stolt mormor og morfar som kommer fra Horten kommune, sier at de er imponerte over lagarbeidet.

Prosjektlederen takker for samarbeidet: -Samarbeidspartnere er Tekna, Cowl, Forskningsrådet, SKS , Mainstream ogLauritzen Fonden.    En spesiell takk til hovedsponsor Statoil, media elevene ved Ole Vig vg. skole, for filming og billedtaking, samt komiteen som består av meg, prosjektleder Tor Arne Røkke, Jannike   I. Kvigne   som prosjektkoordinator og Odd Petter Haugseth som teknisk arrangør, begge de sistnevnte fra Stjørdal Næringsforum.- Også en stor takk til dommerne, kommunen og andre som hjalp til, avslutter Tor Arne Røkke.

Se mer på  http://hjernekraft.org/turnering/237/stjordal/resultater.aspx