Christel Gustavsson har driftet sin butikk med klær for henne snart et år nå med butikk i Kirkeveien mot Værnes kirke. Butikken Story har kunder fra fjern og nær, og produktene i form av klær, sko og smykker for henne har blitt populære også som unika-plagg.

- Jeg er kjempeglad og stolt over å ha blitt tildelt oppgaven å kle opp damene som står i front med konferansen Kvinners Arena denne måneden. Hos meg skal damene få komme og ta ut de klærne som passer for anledningen, sier en blid og fornøyd Christel Gustavsson. Når konferansen tar til i hotellet på Sandfærhus, skal hun også ha egen stand på Rica Hell Hotel. Årets Arenakvinne skal kåres under konferansen Kvinners Arena 27.september også. Allerede er Marianne Meløy, Bente Rathe og Heidi Wang nominerte i denne kategorien. Hvert år samler konferansen rundt 600- 700 kvinner i Hell Amfi, og kåserier holdes på scenen av kjente navn, både blant kvinner og menn.

Klær fra Danmark varmer trøndere

Christel Gustavsson hos Story kler gjerne damene opp med danske motemerker. Noe av dette er unika plagg og sjeldne i hele Norge.

- Jeg reiser selv på messer i Danmark. Her finner jeg moteriktige sko, jakker, kjoler og bluser som trønderske damer kan ikle seg om de ønsker noe spesielt, og som nok er en del av motebildet som praktiske inne- og uteplagg, sier Christel og nevner merkene Malene Birger og Designer Remix som to av flere. Butikken hennes i røffe lokaler inne på en restaurert låve har hyller av europaller, og forheng i prøverommet er av brukte strisekker. Vannrør fra fjøset er brukt som oppheng. Ideen kom Christel på sammen med mannen som er snekker.

- Jeg er klar over at gjenbruk-retro-stilen og back to er inn i tiden for mange. Du finner butikken på sosiale medier, men nå vurderer jeg seriøst en utvidet hjemmeside og kanskje nettbutikk. Allerede sender jeg mye per post, kundene trenger ikke trå dørstokken her for å handle. Butikken Story har en «gjemmeside» med denne beliggenheten, men det ser ut til at kundene mine finner butikken Story allikevel. Tror ikke det var så ille dumt å satse litt utenfor sentrum med klær jeg, butikken her er nok litt ulik mange andre sier Christel og gleder seg til å kle på de ledende damer bak suksessen Kvinners Arena.