Gjestene Egersunds scoret to mål i løpet av kampens første 20 minutter, og Stjørdals-Blink lå an til å få sitt første hjemmetap for sesongen. Men en psykologisk viktig scoring rett før pause og et utligningsmål sju minutter før full tid berget det ene poenget mot ett av 2. divisjons aller beste lag.

Egersunds kom fra en kruttsterk 5-1-seier over Hødd i forrige serierunde til Blinkbanen. Selvtilliten deres ble enda bedre da først Bubacarr Sumareh laget 0-1 etter seks minutter og Sverre Larsen doblet etter 18 minutter.

Men Blink kom tilbake. Først med et mål fra Ole Kristian Rødahl, og selvsagt var det lagets, og 2. divisjons toppscorer, Mats Lillebo som satte inn utligningen.

Uavgjort-resultatet på Blinkbanen betyr at Blink for første gang i sesongen muligens må gi fra seg topplassen. Dersom Fredrikstad slår Bryne søndag kveld går storfavorittene forbi Blink med ett poeng. Kvik Halden er på tredje plass, to poeng bak Blink, men med en kamp mindre spilt.

Tabellen for 2. divisjon avdeling 1 ser du her!

Slik stilte Blink mot Egersunds: Thomas Lia - Lars Ramstad, Bjørnar Hove, Vegard Fiske, Robert Williams - Anders Nygaard (Fredrik Vinje , Jakob Talmo Tromsdal, Ole Kristian Rødahl (Ottar Huni Magnusson) - Sivert Solli, Mats Lillebo, Sondre Hopmark Stokke.