Den høyreiste midtbanespilleren fikk nylig et jobbtilbud han ikke kunne takke nei til i hjembyen Tønsberg. Fotballkarrieren fortsetter dermed også i Norsk Tipping-ligaen. Nygaards nye klubb blir FK Eik Tønsberg 871, forøvrig trent av Ronny Johnsen.

1994-modellen medgir at det er tungt å forlate Stjørdals-Blink Fotball:

-Jeg har valgt å hoppe en jobbmulighet hjemme, så kampen mot Nardo ble min siste i Blinkdrakt. Det var vemodig å fortelle medspillerne om beslutningen, forteller han.

-Høydepunktene her har vært mange. Både på og utafor banen. Vi har hatt et par opprykk, slått Lillestrøm på Åråsen, cupeventyret i 2016. Svært mange gode opplevelser både på og utenfor banen. De vil jeg ta med meg videre, sier Nygaard og fortsetter:

-Det er ikke mange år siden vi skiftet i slitne containere. Jeg er stolt over å ha fått vært med på det klubben har skapt de siste årene.

Lærerjobb

Nygaard er blant de som har spilt både Norsk Tipping Liga, Postordliga og OBOS-liga for Blink klubb. Nå har han takket ja til lærerjobb i Tønsberg.

-Jeg måtte nesten bare ta den muligheten. Planen har hele tiden vært å flytte hjem igjen, men når det skulle bli, var usikkert. Nå blir det, sier han.

-Det er er fantastisk gjeng i Stjørdals-Blink Fotball. Spillergruppa og de som bidrar i klubben forøvrig. Jeg har ikke et vondt ord å si om noen, avslutter Anders Nygaard.

27-åringen blir stående med 125 kamper for Blinks A-lag, syv mål til sammen og det første huskes kanskje aller best: matchvinnermålet hjemme mot Levanger FK i 2. runde NM 2016.

- Vi takker Anders Nygaard for alle bidrag på og utenfor banen de siste seks årene. Vi ønsker all mulig lykke til videre, skriver Blink på sine hjemmesider tirsdag.