Stjørdals-Blink avsluttet sesongen med en 1-0-seier mot Aalesund, som sikret laget kvalifiseringsplass i OBOS-ligaen.

Nå venter to kamper mot andredivisjonslaget Hødd, der en plass i OBOS-ligaen står på spill. Første kamp spilles på Høddvoll i Ulsteinvik i kveld.

- Det er ingen tvil om at det blir en vanskelig kamp. Hadde Hødd vært i den andre avdelingen i divisjonen, ville de vunnet den helt klart. Det kommer til å bli et mye jevnere oppgjør enn det var mot Asker i fjor, tror Dent, og sikter til da Blink slo ut Asker 6-1 sammenlagt i kvalifiseringen i fjor.

Spiller med fem bak

Hødd endte på andreplass i sin avdeling i 2. divisjon, åtte poeng bak Kongsvinger. I første runde i kvalifiseringen slo de ut Arendal 4-3 sammenlagt.

Dent og analyseteamet har de siste dagene studert Hødd og måten de spiller på. En av lagets styrker er det defensive, og de har kun sluppet inn 18 mål på 26 kamper i PostNord-ligaen.

- Hødd spiller med fem bak, og er vanskelig å bryte ned. I tillegg har de to spisser som er farlige, og vi må finne ut hvordan vi skal håndtere dem. Det blir ingen enkel kamp, sier Dent.

Alle mann tilgjengelig

- Men samtidig har vi erfaringen fra i fjor, og har med oss en positiv opplevelse fra Aalesund-kampen. Vi har også alle i troppen tilgjengelig, slik at vi kan bygge en kampplan med det sterkeste laget, legger Blink-treneren til.

Kveldens kamp på Høddvoll har avspark klokken 19, og Stjørdals-Nytt følger kampen.

Returoppgjøret på MUS stadion Sandskogan spilles førstkommende lørdag, og har avspark klokken 16.