Fra 30. juni til 3. juli skal Senterungdommen arrangere sin nasjonale sommerleir på B.Langseth i Selbu. Siden 2019 har de planlagt sommerleiren, men på grunn av pandemien har de dessverre måtte avlyse både i 2020 og 2021.

Derfor ser de spesielt frem til året sommerleir etter flere år uten å ha kunnet samles og pandemi.

– På årets sommerleir møtes endelig senterungdommer fra hele landet igjen. Vi skal spille fotball, bade, lære nye ting og oppleve Trøndelag. Vi gleder oss masse til sommerleir 2022 og sola er selvfølgelig bestilt, sier Senterungdommens organisatoriske nestleder Dorthea Elverum om årets sommerleir.

Spennende program

Det er organisatorisk utvalg i Senterungdommen, som Elverum leder, og Trøndelag Senterungdom som har stått for den største delen av planleggingen og programmet til sommerleir på Selbu, og de lover et spennende og variert program for alle senterungdommene som skal delta.

I tillegg til det sosiale som følger med sommerleir, som bading, Trøndersk kulturaften, festmiddag og fotball- og volleyballturnering, finner man blant annet spennende innhold sjokoladesmaking, vindmøller, distriktsrunde, fjelltur og besøk av parlamentarisk leder i Senterpartiet Marit Arnstad og forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe.

Det eneste Senterungdommen nå krysser fingrene for er sol og varme til årets sommerleir, men som Elverum sier så ser det lovende ut for at Trøndelag skal innfri dette.