Det ble en kanonåpning på Blinkbanen da Jakob Rømo Skille scoret et praktfullt mål før halvminuttet var spilt i 4. divisjonskampen. Simen Nordskag doblet ledelsen til pause, og da Olaf Lien Skive satte inn 3-0 etter 55 minutter var kampen avgjort. Neset fikk et ørlite håp med redusering på straffe etter 62 minutter, men 13 minutter før full tid var Ranheim-aktuelle Sander Erik Kartum frampå og laget 4-1.

Dermed er Stjørdals-Blink 2 også i teorien sikret plass i neste års 4. divisjon, mens Neset har fire poeng opp til Vuku på trygg plass med to kamper igjen å spille. Og de to kampene er ikke mot hvem som helst. Først møter de Trygg/Lade som ligger på andreplass hjemme på Vinnatrøa, før de avslutter med bortekamp mot allerede opprykksklare Ranheim 2.