Irriterer du deg av og til over dårlig glid? Eller prakket med å få lagt på glideren perfekt på skiene dine? Terje Leikvold har løsningen på begge deler og mer til. Med nyinnkjøpt skismøremaskin fikser han det meste inne i lokalene til Jan Sakshaug Sport.

- Her ruller vi smeltet glider rett på skiene. Deretter tar vi dem med til denne maskina som varmer opp både glider og såle slik at glidvoksen forsvinner godt inni sålen, sier Leikvold.

Hele prosessen er temmelig fort gjort. Ikke bare er det enkelt, greit og hurtig, men det er også langt mer renslig og resultatet blir betydelig bedre, ifølge Leikvold.

- Tidligere var det både lukt og søl, når de drev på med den manuelle glidingen. Nå merker vi ingenting av verken sterk lukt eller glatte gulv på grunn av glidersøl, sier Leikvold, som garanterer glatte ski på noen få timer.

- Dette kan vi gjøre innimellom når vi hjelper kundene i butikken. Derfor kan du levere inn skiene på formiddagen og ha god glid til ettermiddagsturen, sier Terje Leikvold som gir glidgaranti.

- Du skal være trygg på det ja, sier Leikvold, som sørger for ekstra god fart både på langrennsski, alpinski og hoppski.