- Vi tror folk er sugne på å endelig kunne samles igjen, sier Geir Kirkbak.

Kirkbak er daglig leder i Jokes Engros AS, og er en av aktørene Kristoffersen Bil har slått seg sammen med for å få på plass familiearrangementet. I tillegg til Jokes Engros er også Halsen Reklame AS, Eidum Gårdsbakeri, Riis Bilglass, Meal on Wheel og Stjørdal – Meråker Trafikkskole en del av samarbeidet.

- Vi har valgt å kalle det Stjørdalsmesse på E6-tunnelen, så nå har folk muligheten til å være med på et knall familiearrangement for både store og små, smiler Tore Kristoffersen.

Smakebit på senere planer

Over E6-tunnelen er det et stort og flott areal. Tore og Johan Kristoffersen avslører at de i utgangspunktet hadde planlagt å ha en større martna på stedet før pandemien, men koronaen kom og satte en stopper for prosjektet.

- Det ble jo naturligvis ikke noe av, men vi har planer om å gjennomføre martnaen ved en senere anledning. Denne minimessen kan sees som en forsmak på noe større som kommer senere, sier daglig leder i Kristoffersen Bil, Tore Kristoffersen.

Han understreker at smittevern vil bli tatt på alvor.

Flere trekkplaster

Minimessen arrangeres kommende lørdag mellom 10.00 – 17.00, og for anledningen har de leid parkeringsplassen til Equinor for å gjøre fremkommeligheten til publikum enklest mulig.

De forteller at arrangementet er lagt opp til å favne interessen til både barn og voksne og har i den anledning flere trekkplastre.

- Mye av bakgrunnen for dette er at vi skal annonsere og ha prøvekjøring av den kinesiske nykommeren BYD Tang. Merket er helt nytt i det norske markedet, og modellen er en syvseters elbil med firhjulstrekk, opplyser Johan Kristoffersen.

Servering av mat og drikke er det gårdsbakeriet Eidum og Meal on Wheel som står for, mens Halsen Reklame AS vil demonstrere bilfoliering. Riis Bilglass kommer til å ha gratis steinsprutreparasjon, i tillegg vil både Stjørdal – Meråker trafikkskole og Motorførernes Avholdsforbund stå på stand.

- Joker Engros kommer til å holde demonstrasjon av bilvask, der det ikke benyttes svamp og kost, kun middel og høytrykksspyler. Så er bilen ren, sier Kirkbak og forteller at folk gjerne må komme innom for å vaske bilen sin.

Stigebil

For det litt yngre publikummet har de også en del godbiter på lager. Blant annet kan de avsløre at de vil være muligheter for å få prøve fluefiske for barn.

- Et annet trekkplaster er at brannvesenet kommer, og de har med stigebil, forteller Kirkbak.

Til messen kommer også Stjørdal Frisbeeklubb.

- Klubben skal monterer opp et par av diskgolfkurvene, og kommer til å holde en liten demonstrasjon. Det vil selvfølgelig også være muligheter for å prøve seg i sporten.