4. divisjonskampen mellom Fram og Rørvik på Framnes endte 1-1.

Rørvik scoret først etter 12 minutter da Kenneht Erik Indergård satte inn 1-0 etter å ha plukket opp et svakt tilbakespill mot Frams keeper. Da snaue halvtimen var spilt utlignet Anders Holmen til 1-1. Flere scoringer ble det ikke og dermed ett poeng til hvert av lagene.

Fram leverte en bra kamp mot tabelltreer mot Rørvik og hjemmelaget skapte flest sjanser i løpet av de 90 minuttene på Framnes. Beste hjemmespiller var Stian Hopmark Stokke som i dag opererte i en rolle som defensiv midtbanespiller.

Etter fire strake tap smakte det veldig godt for Bjørn Johan Nytrøs mannskap med ett poeng mot et Rørvik-lag med stort brasiliansk innslag. Hele fire brasilianere spilte fra start for Namdals-laget.

Frams lag: Espen Brevik - Jørgen Paulsen, August Arnstad, Niklas Nytrø, Karsten Larsen Hammer, Ivar Røstad Augdal, Bjørn Arild Enget, John Valstad, Stian Hopmark Stokke, Rasmus Lie og Anders Holmen. Innbyttere var Stefan Eggan, Mikael Furunes og Kasper Lie