Nasjonal butikkjede

- Vi tar sikte på å bli Norges største handyman-kjede innen jernvare, bil, båt, hjem og fritid. Vi har per i dag 33 butikker rundt om i Norge og er på god vei til å nå målet vårt om 50 butikker innen 2014. Med den nye butikken i Stjørdal er vi et steg nærmere målet, forteller administrerende direktør, Bjørn Aase Haakonsen.

- Vi har stor tro på etableringen i Torgkvartalet. Erfaringer fra tilsvarende områder har vist at tilbudet vårt blir godt mottatt i lokalmarkedet, forteller Haakonsen.

Om Mekk

Mekk er en norskeid kjede som selger gjør-det-selv produkter til bil, båt, hjem og fritid. -Vi mener at vi representerer et friskt og spennende alternativ til tradisjonell handel. Mekk består av 33 butikker rundt om i landet i tillegg til nettbutikk. Hver butikk i Mekk-kjeden har utover basissortimentet et lokalt tilpasset vareutvalg.

Mekk ble startet i 2001 og har raskt slått seg opp til å bli blant Norges ledende butikkjeder innen detaljsalg av jernvarer og gjør-det-selv produkter. Nå gjenstår det å se om butikken faller i smak for Torgkvartalets kunder og om den kanskje kan trekke enda flere til stjørdals største kjøpesenter.