En meget godt fornøyd Jan Borge Larsen i selskap med Arne Skognes overrekker en sjekk på 14.500 kr til Anders Øyan og Kristin Laugtug som begge er glade for bidraget: - Vi skulle gjerne ha midler til å gi en refleks-vest til alle ungdommene i ungdomsskolen på trafikalt grunnkurs, sier Kristin Laugtug som opplever at «LYS OPP – aksjonen» får stor oppmerksomhet.

- Dette er et godt bidrag til arbeidet i Mental Helse Ungdom som vil sette fokus på god psykisk helse i et folkehelseperspektiv. Det er viktig å få mer kunnskap om psykisk helse. Vi er veldig takknemlig for støtten, sier Anders Øyan.

Det var i fjor høst Jan Borge Larsen og Arne Skognes begynte å snakke om en annerledes julekonsert til glede for utøverne. Et overskudd skulle gå til ungdom: - Da vi fikk idéen, var vi kommet så langt utpå høsten at det bare var snakk om å få artister og lokaler på plass. Alle aktører stilte velvillig opp. Det var mange kandidater som kunne få støtte. Denne gang valgte vi «LYS OPP» og Mental Helse Ungdom, sier Jan Borge.

- Denne gang hadde jeg selskap av John Oddstein Aune, gitarer; Eivind Aune, tangeninstrumenter og Jan Inge Tjørhom, bass, forteller Arne Skognes som tok seg av perkusjon. Magnus Larsen var gjesteartist. Korinter’n og Soul Children bidro med korsang.

- Det ble vellykkede arrangement først i Skatval kirke og senere i Værnes kirke: - Det er høytidelig å opptre i kirkerommet. Vi høstet mange nyttige erfaringer som vi tar med oss videre til neste arrangement før jul.

Den gode oppslutningen gjorde at vi ble veldig inspirert til å ta denne stafettpinnen videre, sier Jan Borge Larsen som også er veldig glad for den gode støtten fra lokale sponsorer som bidrar til overskuddet: Trio Bil, Gjensidige Stjørdal Brannkasse, SpareBank 1 SMN, Martes Renseri, Aasen & Five, Brits Undertøysaling og Stjørdals-Nytt.