Hegra hadde få muligheter. Lånkes Ole J. Sætnan Størseth leverte fora mål. 4 nettkjenninger er mer enn godkjent selv for kraftspissen som traff i avslutningsøyeblikkene lik Benny Gullfot i åpningsomgangen. Lånke tok ledelsen 2-0 allerede innen fire minutter var spilt.

Det måtte bli stygt. Forskjellen på lagene var tidvis voldsom. Lånke kom til utallige avslutninger.  Dette gjorde at Hegra-formann Thomas Wintervold med fortid på Blink juniorlag midt på 1990-tallet, fikk vist sine aller beste redninger.  Publikum var med rette imponert over mørkluggen.

2.omgang ble ikke imponerende. Lånke-trener Bjørn E.Halsan gjorde en del bytter som utvilsomt svekket lagets slagkraft. Samtidig fikk Hegra inn betydelig mer løpskraft i laget med sine omrokeringer. En rekke 1996- og 1997-modeller, flere med tilhørighet til fotballakademiet i Skjelstadmark, fikk flyttet Hegra-mannskapet adskillig nærmere Lånke-målvakt Steffen Blekkan enn tidligere i oppgjøret.

Det ble delt ut to gule kort. Begge av det pussige slaget. Først fikk Ole J. Sætnan Størseth helt korrekt plass i dommerens svartebok da han på pussig vis handset etter innlegg. Det ødela samtidig en flott scoringssjanse favør Lånke.

Trener Bjørn E. Halsan ble også tildelt gult kort (sjelden at trenere får slikt…) etter en del verbale utbrudd mot dommeren.

Nå er det sommerpause også i 6.div. Lånke har syv seiere og en uavgjort. Nærmest er Varden, fem poeng bak. Hegra befinner seg med sine tre poeng nederst i avdelinga. Varden banka Tangmoen II 13-0 på Vardetun.

Neste utfordring for Lånke er Væktarstua-cup senere i juli.