Her kommer bilder som aldri før har vært vist offentlig: - Hvordan er det for et fotballag å passere Tirpitz? Vi har Sverre Endresen som er opptatt av å dirigere trafikk. Min far Oskar A. Johansen fanget disse unike øyeblikkene som vi skal bruke som grunnlag for omtale. Dette blir en annerledes bildekveld, sier Jan Algar.

- Og det betyr?

- Det betyr for det første at jeg skal snakke mindre, ler Jan Algar som er opptatt av å få innslag fra tilhørerne: - Her er det mange bilder som er gamle for oss som lever i dag. Men det er utrolig hva som sitter i folkedypet. Hvor mange barn har ikke fanget opp historier fra sine foreldre og besteforeldre?

Torsdag kveld kan de møte bilder som skaper liv i minnene. Derfor legger vi denne gang opp til en større grad av samtale, sier Jan Algar som gleder seg til å prøve det nye konseptet. Tidligere har det vært fire bildekvelder på Banken Bar; en bildekveld og en filmkveld på Ole Vig:

- Det har vært en glede å gjennomføre disse kveldene som har gitt gode tilbakemeldinger, sier Selin som har samlet 26 bilder av fotballag fra perioden 1902 – 1970. - Her kan det være mulig å se bilde av sin egen oldefar eller tippoldefar, sier han.

Gratis inngang

- Denne gang kjører vi et arrangement på klubbhuset uten inngangspenger med salg av kaffe og noe attåt. Vi håper på mange innspill fra salen. Det blir bortimot 100 bilder til sammen, sier Jan Algar Selin som gjerne samler gode historier til en bok.

- Her handler det også om at klubben engasjerer seg for å bli en aktør ut over seg selv. Sportsbevegelsen i Stjørdal er så rikt på minner og opplevelser at den hadde fortjent et eget museum. Vi får se hva vi kan gjøre med den saken, sier Selin.