Laget som trenes av Wiggo Bakken og Daniel Melkersen spilte 1-1 i semifinalen mot Charlottenlund. Det etter at Blink tok ledelsen før to minutter var spilt. Da bare seks minutter gjensto av kampen utlignet Charlottenlund til 1-1. I ekstraomgangene ble det ingen scoringer, og i straffesparkkonkurransen var det guttene fra Charlottenlund som holdt hodet kaldest og vant til slutt 5-4. Dermed blir det gråtrøyene fra Trondheim Øst som møter IFK Östersund i finalen i dag klokka 14.10. Det svenske arrangørlaget slo Selbu med 4-0 i sin semifinale.

Stjørdals-Blink imponerte stort gjennom hele cupen. I gruppespillet møtte de blant annet finalemotstander IFK Östersund, - en kamp som Blink vant 2-0. På sine sju kamper i cupen slapp Stjørdals-Blink inn kun to mål.

IFK Östersund kan dermed gjenta fjorårsbedriften da de vant 16-årsklassen i Storsjöcupen. Den gang vant de finalen mot Brønnøysund overlegent, men var heldige da de slo ut Stjørdals-Blink, - også det etter straffesparkkonkurranse i semifinalen.