I løpet av helgen har tyver tatt seg inn på Ole Vig videregående skole i Stjørdal og stjålet konferanseutstyr for minst 300.000 kroner.

Det opplyser etterforskingsleder ved Stjørdal lensmannskontor, Annar Sparby, til Trønder-Avisa tirsdag.

Innbruddet skal ha skjedd natt til søndag, da politiet har utslag på sensoerer på det aktuelle området i tidsrommet mellom klokken 02.00 og 03.00. Tyvene skal ha brutt seg inn ved både Ole Vig videregående skole og Stjørdalshallen.

Ifølge Sparby skal tyvene har tatt seg inn gjennom Stjørdalshallen og opp i tredje etasje hvor transportskolen har lokaler.

Her er det stjålet konferanseutstyr og en 85 tommer skjerm, blant annet. Det som er ventet å gjøre etterforskningen av innbruddet mer krevende, er aktiviteten som pågikk i helgen.

– Det pågikk massevaksinering i hallen i helga, så det har vært mye folk innom, sier Sparby til avisa.

Foreløpig har politiet har ingen mistenkte i saken, men vil gå igjennom overvåkningsbilder fra stedet. Politiet er også interessert i tips. Det er mistanke om at minst to personer står bak tyveriet.

– Vi ser for oss at det er vanskelig å få med seg den skjermen ned gjennom etasjene hvis man er alene. Det er åpenbart at de minst må ha vært to, forklarer Sparby videre til avisa.