- Målet vårt var å slå skolerekorden. Vi er veldig glade for at vi klarte det.

Russepresident Håvar Overvik Eidem ved Ole Vig videregående er stolt av sine medruss. Sammen klarte Ole Vig-russen å samle inn hele 202.436 kroner under Krafttak mot kreft-aksjonen.

Totalt er det samlet inn over 40 millioner kroner i landet under aksjonen, hvorav nesten sju millioner kroner i Midt-Norge. Sentralt i innsamlingsaksjonen står årets russekull, og de fire videregående skolene i Værnesregionen samlet til sammen inn 422.410 kroner til den gode saken.

Russen ved Malvik videregående skole samlet inn 120.673 kroner, Selbu-russen 57.550 kroner og Meråker-russen 41.751 kroner. Mens Ole Vig videregående skole, som den største i regionen, også samlet inn mest.

- Vi er veldig fornøyde med innsatsen og synes alle gjorde en bra jobb. Vi jobbet også endel med digital innsamling via bedrifter noe som hjalp oss veldig, med en spesiell takk til Børstad Transport som ga det største enkeltbidraget. Og ikke minst en stor takk til alle som gikk med bøsser og til alle som donerte, sier russepresident Håvar Overvik Eidem.