Bedriftsidrettens turkonkurranse arrangeres i år for andre gang og startet sist søndag. «Ti på topp Stjørdal» er et godt tilrettelagt turtilbud for folk i alle aldre.

- Aktivitetsperioden varer fra 5. mai til 13. oktober og man kan melde seg på når som helst i perioden, sier daglig leder i Bedriftsidretten i Nord-Trøndelag, Andrea Hagstrøm.

De ti turene er både lette, moderate og krevende turer, og Hagstrøm forteller at de registrerer voldsom interesse og ikke minst er hun glad for interessen til å finne nye steder.

- Vi har fått med oss at mennesker som har bodd i Stjørdal i hele sitt liv finner nye plasser å gå tur på og det er gledelig. Hverdagsmosjon er viktig og dette er overkommelige mål både for voksne og barn i løpet av sommerhalvåret. Det er mange som bruker det som sin søndagsaktivitet. Det gleder oss ekstra at folk gjør noe meningsfylt og aktivt sammen, sier Andrea Hagstrøm.

Hun lover flotte naturopplevelser, samtidig som formkurven går rett vei.

Det er mulig å melde seg på konkurransen gjennom Ti på topp-appen eller på nettsiden.

- Alle som besøker de ti utvalgte toppene i år får Ti på topp-koppen med bilder fra årets tursesong tatt av deltagerne. Er du født i 2009 eller senere og 1949 eller tidligere er premiekravet sju ulike topper. Årets fjellgeit blir den som har gått lengst i antall kilometer, den som går flest turer i løpet av perioden blir også premiert, lover bedriftsidrettssjef Hagstrøm.