Sjefen hos Kristoffersen Bil blir en av veldig få hankjønn som får være innafor dørene denne kvelden. Han har med seg noen av sine ansatte, artisten Chand Torsvik og ikke minst kveldens konferansier.

- Vi putter på ham en femmer så blir det full fart hele kvelden, sier Tore Kristoffersen om Jan Erik Larssen. Han er kjent fra bilprogrammene «Broom» og «Autofil», og er en energiklump omtrent uten sidestykke.

«Sjefenes» aften

Motor, mote, mat og musikk. Det bør bli en perfekt kveld for kles- og bilinteresserte damer. Og er de ikke bilinteresserte så håper Tore, og fru Lena, at de blir det i løpet av kvelden.

- Det er ingen hemmelighet at det er damene som bestemmer det meste, også når det kommer til bilkjøp. Karene tar en runde først og sonderer før de kommer tilbake med fruen i huset. Sier hun at bilen er fin, så skjønner jeg at det blir salg, sier Tore Kristoffersen og flirer godt.

Moter, mat, musikk

De håper på flere hundre damer i den flotte bilhallen i andreetasjen hos Kristoffersen Bil onsdag 13. desember.

- Vi har allerede en god del påmeldte, men det er viktig at alle som har lyst til å være med på denne artige kvelden husker å melde seg på, sier Lena Kristoffersen.

Hun er påmeldingssjef og har satt en frist til 6. desember. Påmelding gjøres ved å sende en e-post til: lena@kristoffersenbil.no

- Arrangementet kommer i julestria, men vi tror alle har lyst på et avslappende avbrekk, sier Kristoffersen, som også har invitert to damemoteeksperter til å vise fram sine klær denne kvelden.

- Moter fra innerst til ytterst i og med at både Brits Undertøysalong og Freequent viser fram masse antrekk. Så blir det selvsagt også servering fra Hell Catering og underholdning. Kristoffersen-vennen, Chand Torsvik kommer med gitaren og samboer Thea Stenersen og garantert deres første duett «Natt & Dag».

Satser på rekordbesøk

Det er også en dyktig sanger som skal være konferansier under «Damenes aften», men om det blir noe sang fra Jan Erik Larssen er usikkert. Men det blir garantert masse bilprat, og annen prat, på høyt turtall.

- Han er en herlig energisk type som kommer til å bidra til at denne kvelden blir verdt å få med seg for alle damer i hele området, sier Tore Kristoffersen og minner om at fru Lena tar i mot påmelding på e-post.

- Vi håper på fullt hus, og har foreløpig ikke satt noe tak på hvor mange damer vi slipper inn. På åpningen var det nok godt over 400 inne her samtidig. Kanskje vi klarer å slå rekorden, sier Kristoffersen-damen Lena.