- Jeg kjørte nettopp opp, etter at jeg har solgt biler jeg ikke kunne kjøre i ett år, sier 18-åringen, som opprinnelig kommer fra Ålen, med et glimt i øyet.

I fjor var han lærling i Trondheim, og har nå nettopp kommet til Stjørdal hvor han kommer til å jobbe i showrommet som bilforhandleren har i sentrum.

- Her har vi plass til to biler, kontorpult og kaffemaskin. Jeg trives svært godt her, og synes det er mye mer personlig å jobbe i Stjørdal enn i Trondheim. Jeg setter stor pris på mer bygdepreg, sier han.

Utstillingslokalet ligger sentralt i Stjørdal sentrum.

- Unikt

Børresen mener salgslokalet i sentrum er genialt.

- Dette er unikt, og det finnes ikke noe lignende i Trondheim. Jeg tror det er mange bilforhandlere som er misunnelig på dette lokalet, sier han.

Showrommet har vært stengt i en lengre periode, men åpnet nylig igjen for at kundene kan stikke innom.

- På grunn av koronasituasjonen har det vært stengt her i halvannet år. Etter at vi åpnet igjen, har det kommet noen kunder innom, men vi regner med at flere vil dukke opp når det blir mer kjent at vi har åpnet, sier Børresen.

Nytt merke

Bilmerkene han skal selge er Citroën, Kia, DS, Peugeot og Opel.

- Vi har nettopp begynt å selge Opel, og det blir spennende. Selv skal jeg kjøre en Kia, men det er Peugeot som ligger i mine gener. Hele min slekt kjører Peugeot, forteller han.