Nardo - Stjørdals-Blink - 3 - 0

Til tross for at begge lag scoret seks mål mot motstanderne sine i første runde av cupen, var det kun Nardo som kunne juble for scoringer da de møtte Blink i andre runde søndag.

Nardo hadde kontroll på kampen store deler av første omgang, og halvveis ute i omgangen kom kampens første mål etter et frispark.

Rømo Skille-scoring

Midtbanespiller Håkon Butli Hammer vant duellen etter at frisparket var slått, og hjemmelaget gikk dermed opp i ledelsen.

Selv om Blink prøvde å jevne ut stillingen ved flere forsøk var det ikke nok til å sikre et mål. Rett før første omgang var ferdig doblet hjemmelaget ledelsen, da Jakob Rømo Skille, som sammen med Karl Martin Rolstad er på utlån fra Blink til Nardo, fikk inn et mål mot laget har er utleid fra.

Dermed var det 2-0 til Nardo da lagene gikk til pause.

Kontrollerte kampen

I den andre omgangen hadde Nardo god kontroll på kampen, mens Blink slet med å få til sjanser. Etter hvert prøvde Ole Kristian Rødahl seg på en sjanse ved å komme gjennom forsvaret til Nardo, men fikk ikke til å sikre et mål for Blink.

Rett før full tid kunne Nardo sette spikeren i kista da midtbanespilleren Andreas Krokbø dunket ballen i det lengste hjørnet, og dermed sto det 3-0 til 2. divisjonslaget.

Blink er dermed ute av årets NM-cup, mens hjemmelaget går videre til tredje runde.