Malin Alice Lundemo (18) fra Stordalen og Stjørdal er klar for spill i Fjellhammer i 1. divisjon. Samtidig føler lillesøster Thea Christine (15) i søsterens fotspor og flytter til Oslo.

- Fjellhammer virker som en veldig profesjonell klubb. Gruppen virker som en fin gjeng, som jeg tror jeg vil trives i. Og at 1. divisjon vil være et riktig nivå for meg nå, sier Malin Alice Lundemo til Fjellhammer ILs Facebook-side.

18-åringen som opprinnelig er fra Stordalen spilte for Stjørdals-Blink før hun startet på Wang Toppidrett i Oslo for snart tre år siden. I løpet av de tre årene har hun vært med på å vinne Lerøy-serien med Nit/Hak de to siste sesongene, og hun har fått med seg for 14 kamper for jentelandslaget for jenter født i 1998 og 1999. I Lerøy-serien ble hun tatt ut på årets lag denne sesongen, og Lundemo har også debutert i eliteserien med tre kamper for Oppsal.

Fjellhammer endte sist sesong på en 8. plass i 1. divisjon.

Samtidig med at Malin Alice bytter klubb, er også lillesøster Thea Christine i ferd med å gjøre det samme. 2002-modellen følger i søsterens fotspor og har fått plass ved Wang Toppidrett fra kommende skoleår. SHK-spilleren har ikke bestemt seg for hvilken klubb hun spiller for kommende sesong, men vil ta en avgjørelse i løpet av kort tid. Flere av de beste klubbene i Oslo-området har meldt sin interesse for Thea Christine Lundemo, som ved flere anledninger denne sesongen har fått bestemannspris i kamper i Bring-serien, som samler de beste 16-årslagene i landet.