Den spreke jubilanten har deltatt i Stjørdal Pensjonistkor siden det ble startet for 24 år siden. For korlederen Asbjørn Haugen, var det derfor en glede og kunne utnevne Erna Dahl, som korets første æresmedlem.

Mange i Stjørdal Pensjonistkor var møtt fram for å servere noen sanger til jubilanten. Mange slektninger hadde også tatt veien til bosenteret. Hun hadde problemer med å sitte å høre på sangene. De sangnumrene som koret fremførte gjorde nok kapellmester Granmo litt stolt. Mye arbeid var lagt ned både av sangerne og Granmo.

Tale

Noen av de nermeste kunne fortelle litt om Erna Dahl når hun kom på besøk. Hun startet med stryking av skjorter og duker og la disse på plass. Julemiddager var hun helt ansvarlig for, ikke så rart ettersom hun avsluttet sitt arbeidsvirke som assisterende kjøkkensjef på Værnes. Kanskje dukket 5 år med erfaring som husmorvikar opp i tankene…

Jonas

Erna Dahl hadde et stevnemøte med Jonas Gahr Støre, på Folkes Hus 1. mai. Der hadde hun sikkert føringen i samtalen. Den godeste Jonas Gahr Støre, husket dette ”fyrverkeri” av en dame. Derfor var det lett for Ingvild Kjerkol, å få signert et bilde av Erna og Jonas. En flott hilsen var skrevet på bildet. Tilskuerne må bli litt imponert over at vår utenriksminister tar seg tid til en slik personlig ting, og ikke minst at han husket henne.