Fortsatt holder søskenparet Wahl sine bilder og sin malerkunst tett til brystet, men når portene åpnes på Lokstallen 27. og 28. oktober skal lokstallens presentasjonsvegger by på et variert uttrykk i form av fotografier der former og mønster fremstår blant annet i sort-hvitt skapt av Børge. En utstilling der søster Inger Anne viser sine akrylmalerier med vekt på fargespill og spennende uttrykk.

-        Det er første gang at jeg stiller ut mine fotografier i en utstilling. Jeg debuterer med andre ord, sier Børge Wahl som gjennom mange år har ferdes mye ut i naturen både på jaktturer og med fotoapparat. Han er typen som lett ser detaljene og finner motivene lett i en mangfoldig natur. Børge har forkjærlighet til motiver i skogsnatur. Det er nettopp resultater fra disse turene som nå har fått sitt kunstneriske uttrykk. Børge har denne gang lagt vekt på fremstilling i sort-hvitt, men også fargebilder blir med på salgsutstillingen.

To bak uttrykkene i Lokstallen

 Når Inger Anne og bror Børge nå tar steget med felles utstilling skyldes det også litt mor Marit.

-        Vår mamma Marit har denne gang bidratt litt med sponsormidler for at denne utstillingen kunne realiseres. Det er vi kjempeglade for. Nå er vi selvfølgelig spente på responsen fra publikum, sier Inger Anne som i nesten 16 år har malt bilder på lerret i hovedsak med akrylmaling. Hun har mellomfag kunst og kunsthistorie, arbeider som lærer ved Halsen Ungdomsskole og har arrangert malekurs flere ganger. Hennes produksjoner er blant annet solgt til flere bedrifter og private.

-        Hva er uttrykksformene vi får se i Lokstallen?

-        Vent å se selv, men vi legger ikke skjul på at naturen gir oss inspirasjon. Fotografiene og maleriene vil nok røpe det, sier de to som også røper at de er i ferd med å nærme seg hverandre i uttrykksform på hver sine felt. Inger Anne har denne gang med akryl-bilder i store format. Bror Børge stiller ut fotografier i litt mindre format. Nå gleder de seg til sin første utstilling sammen i det helt spesielle bygget Lokstallen i Stjørdal sentrum.