5-1 mot Brumunddal 2, 2-1 mot Funnefoss/Vormsund, 3-0 mot Alvdal, 5-0 mot Hauerseter og samme sifre søndag mot Nybergsund/Trysil 2. Dette er de solide resultatene Blink kan vise til så langt i serien. Motstanden har ikke vært avskrekkende, noe som vises godt gjennom at alle disse lagene per dags dato befinner seg på nedre halvdel av tabellen. Fredagens oppgjør mot Tiller vil derfor med all sannsynlighet bli den vanskeligste oppgaven.

Snøt Blink for opprykk i 2010

I motsetning til resten av lagene er ikke Tiller en helt ukjent motstander for Blink i 3. divisjon. Så sent som i oktober 2010 spilte lagene mot hverandre i kvalifiseringskampene om opprykk til 2. divisjon, etter å ha vunnet hver sin tredjedivisjonsavdeling. Den første kampen på Tonstad kunstgress endte med 2-2, etter at Sondre Hopmark Stokke og Håvard Fuglem hadde nettet hver sin gang for Blink. Targetspissen Stian Myrbekk, som fortsatt er å finne i Tillers stall, var imidlertid kampens beste spiller og ga Tiller en viktig uavgjort med sine to mål.

Da alle trodde at Blink hadde sikret seg et glimrende utgangspunkt foran returkampen en uke senere og nå skulle feire opprykket på Øverlands Minde, spilte Tiller en avgjørende rolle som festbrems. Arnt Kristian Skogan ga Blink ledelsen 1-0, og alt så svært bra ut, men Tiller gikk raskt oppe i en 2-1-ledelse. Stokke utlignet for Blink før pause, men andreomgangen ble helsvart for hjemmelaget. Et grått regnvær var symbolet på 45 minutter, der Nedzad Sisic ble utvist og jublende Tiller-spillere scoret enda to ganger slik at de kunne feire opprykket til 2. divisjon med seier 4-2.

RBK på cupbesøk

Oppholdet i 2. divisjon ble ingen stor suksess for Tiller, selv om de tok åtte seiere på 26 kamper og endte opp med 27 poeng. Nardo på plassen foran berget seg med 29 poeng, og spesielt avslutningskampen hjemme mot Levanger var frustrerende for laget fra sørsida i Trondheim. Med seier ville Tiller berge plassen, ettersom Nardo røk 1-3 hjemme mot opprykkslaget Ullensaker/Kisa. Morten Torset sendte Blink til himmels med 1-0, men utligningsmålet til Levangers Hans Kristian Nordvoll gjorde sitt til at Tiller måtte ha et mål til. I stedet sendte Martin Einvik vertene ned i 3. divisjon på overtid, og Levanger vant 2-1.

Tiller har uttalt at målet om et raskt opprykk tilbake til 2. divisjon gjelder. Årets serieåpning har vært brukbar med ni poeng og fjerdeplass, men opp til Stjørdals-Blink er det allerede seks poeng. Derfor er det hjemmelaget som har det største presset på seg når fredagens kamp på Tonstad sparkes i gang klokka 19.

Som Stjørdals-Blink har Tiller et utfordrende reisebudsjett. Derfor var det kjærkomment da Rosenborg ble trukket som motstander i cupens første runde. 1800 tilskuere var på plass og så RBK, med tomålsscorer og stjørdaling Fredrik Midtsjø på laget, vinne 8-0. Dermed har både Tiller og Stjørdals-Blink opplevd stor økonomisk suksess med sine cuphjemmekamper mot Tippeligalag.

Blink med enkel seier mot jumboen

Stjørdals-Blink ladet opp til fredagens batalje med bortekamp mot Nybergsund/Trysil 2. Tabelljumboen ble ingen hindring for Blink, og 5-0-seieren kunne vært langt større. Nedzad Sisic scoret fire mål og Sondre Hopmark Stokke ett i det som ble beskrevet som et sjansesløseri. I følge trener Roar Vikvang skapte Blink 20 gode målsjanser.

- Det tok 60 minutter før vi fikk ballen i mål, men da løsnet det også ordentlig. 5-0 er et solid resultat for oss, og et noe flatterende resultat for Nybergsund/Trysil 2. Det kunne gjerne vært tosifret, men utover at vi sløser med sjansene viser vi svært mye positivt i banespillet, oppsummerte han til Blink-TV etter kampslutt.

I tillegg til kampen i den vesle bygda ble hele helga en sosial tur for Blink-spillerne, som reiste lørdag morgen fra Stjørdal og overnattet på Radisson Blu Trysil Resort. Oppholdet bød på både felles bespisning, bowling og andre fine aktiviteter.

- En kjempefin tur som var bra for det allerede gode samholdet i gruppa. Nå er vi klar for en skikkelig pekepinn mot Tiller. Vi vet det blir en tøff kamp og at Tiller vil gjøre alt de kan for å slå oss. Men vi har også planer om å slå dem, smiler Vikvang.