- Lokalene er ferdig malt og elektrikerne er ferdige med sitt arbeid. Nå er vi i full gang med å montere innredning i butikken. 1 april åpnes dørene, og vi lover et bredt utvalg av maskiner og deler.

Det sier daglig leder og styreleder i CF Maskin AS, Anita Sollie.

Det var i fjor sommer at selskapet kjøpte eiendommen på Skatval hvor Norsvin Teststasjon har hatt tilhold i mange år.

CLAAS-distrikt

Butikken de nå skal åpne vil selge traktorer og skurtreskere av typen CLAAS, reservedeler til alle type traktormerker, Robus-tilhengere og annet landbruksutstyr.

- Vi har store forventninger til å starte opp. Det er et spennende marked her i Trøndelag der flere kunder har ønsket oss velkommen. Vi har jo en god del kunder her fra før, og har blant annet betjent mange av kundene fra Melhus-avdelingen. Dette er jo et CLAAS-distrikt, slik at vi har en ganske stor kundeportefølje her allerede, sier Sollie.

Fem ansatte

Butikken på Skatval har fått navnet CF Maskin Stjørdal AS og lokalene er på i underkant av 1300 kvadratmeter. Planen er å ansette fem personer. En selger og en mekaniker er allerede på plass.

 - Vi kommer til å selge prisgunstige traktordeler til alle typer traktorer, og kommer også til å satse hardt på blant annet oljer. Det viktigste for oss er kvalitet og service. En fullrigget servicebil og et godt utstyrt verksted, der vi har som mål å betjene kundene. Vi vil også få bistand fra avdelingen på Melhus ved behov, sier Sollie.

Omsetter for 300 millioner i året

CF Maskin er et selskap med til sammen åtte butikker og har hovedlager i Skiptvet. Selskapet har totalt 65 ansatte og omsetter for rundt 300 millioner årlig. CF Maskin på Melhus ble etablert allerede i 1997.

Østfoldselskapet kjøpte i fjor også et 7500 kvadratmeter stort lagerbygg på Skogn, som per i dag brukes til utleie.