- Den offisielle åpningen har vi ikke rukket å tenke på helt enda, men forhåpentligvis kan vi begynne å åpne dørene rundt starten av april.

Det sier Maruf Rahmetti, som innen kort tid skal åpne Malviks nyeste restauranttilskudd som har fått navnet Malvik Spiseri Rahmetti.

Det er ikke hvilket som helst bygg Rahmetti flytter inn i, han tar nemlig over lokalene som nylig huset Napolitana restaurant i Betaniavegen.

- Nå skal vi pusse opp og ordne det fint her. Det vil se veldig annerledes ut når vi er ferdige, smiler han.

Ferske råvarer og mat fra bunnen av

Rahmetti er slettes ingen nykommer og har flere års erfaring bak seg i bransjen, og driver allerede en restaurant i Oppdal ved navn Andre Etasjen restaurant og bar AS.

- Det vil bli det samme konseptet som vi har i Oppdal med en à la carte meny som inneholder pizza, biffburgere, lasagne og pastaretter, sier han og tilføyer:

- Vi lager all mat fra bunnen av med ferske og gode råvarer, vi kjøper aldri ting ferdig. Vi kutter selv, marinerer selv og lager maten selv. Da blir det et godt resultat. Jeg vet at det er mange i bransjen som bruker mikrobølgeovnmat, men det liker jeg ikke. Det er ferskvarer som vi selv lager og serverer.

Store forventninger

- Det blir ganske spennende, det blir det. Det er derfor vi har valgt et lokalt navn, og fått med Malvik i navnet. Det blir artig å se hvordan det blir, sier han om hvordan det blir å kombinere drift både i Oppdal og Malvik.

Rahmetti forteller at årsaken til at han valgte å prøve seg i Malvik var for å utvikle seg og utvide markedet videre.

- Jeg har drevet flere steder, blant annet i Trondheim, men jeg har aldri drevet i Malvik. Vi har store forventninger til dette stedet, for det har vært restaurant i lokalene i mange år, og er godt kjent for folk. Nå skal vi ta over, så får vi se hva folk ønsker seg og forventer av oss, sier han.

Spent på mottagelsen

Han understreker at han er i god konkurranse med flere andre restauranter i Malvik, men er godt kjent med sterk konkurranse fra tidligere.

- Konkurranse er bra, jeg liker konkurranse. Jeg har vært i denne bransjen i mange år, og jeg stoler nok på meg selv til at jeg vet hva jeg driver med og at det jeg lager er godt. Men det blir som sagt svært spennende å komme til Malvik, og vi er spente på hvordan folk tar imot oss og støtter oss, smiler den drevne restauranteieren.