- Det er en luksus å få så mange dager til trening og kampforberedelse. De skal vi bruke godt, sier trener Bjørn Johan Nytrø som håper mange skatvalinger og andre interesserte tar turen til Levanger og Moan på lørdag for å heie på Fram; kampstart 18.30.

Torsdag var det seniorkamp på Framnes mot Neset som kom fra tap 0 – 8 mot Namsos. Her måtte det være muligheter. Men dette var Neset sin kamp; de vant til slutt 5-1.

To dager etterpå er det juniorkamp lørdag på Lerkedal mot Rosenborgs kjappe unggutter. Men Fram får fort justert seg, stanser RBKs angripere som hadde dårlige avslutninger. I fjor vant Fram denne kampen etter at Jon Valstad satte en corner rett i mål. Og det er Fram som skaper de største sjansene denne gang. Fram-benken så mange ganger ballen i mål. Etter pause fortsatte Fram å skape flest sjanser.

Men fotball handler også om å sette sjanser for å vinne kamper. Så får RBKs Kristian Rømo Skille – som for øvrig fikk altfor få baller å arbeide med – lagt et presist innlegg fra høyre kant rett foran mål. Det er enkelt å ekspedere innlegget videre i mål: 1-0. Sett i forhold til spill og sjanser, var det et ran. Fram skaper nye sjanser, men RBK vinner.

Men nå er det cup-kamp mot Levanger – et tent Fram-lag skal møte Levanger. Lykke til!