Jeg startet i september og kunne følge det gode salget til mine kolleger fjor høst. 2014 har startet litt roligere, men tar seg opp nå. Våren er ei god tid på boligmarkedet med stor aktivitet.

- Det var en milepæl da jeg gjennomførte mitt første salg. For meg som ny aktør i bransjen var det en liten barriere. Jeg er i en aldersgruppe som er på veg inn i boligmarkedet. Som ny må jeg gjøre en jobb for å få oppdrag og merker at Stjørdal har en sterk konkurranse med mange meglere, sier Tomas Woldseth

- Hvordan er det for ungdom som vil komme seg inn på boligmarkedet?

- Det avhenger i stor grad av hvilket utgangspunkt du har. Strengere krav til egenkapital gjorde inngangen litt tøffere i en periode, men det ser nå ut til at bankene får litt friere tøyer til å vurdere sine kunder.

Men skal du først inn på boligmarkedet, er det greit med litt oppspart kapital. Generelt tror jeg ungdommen vil sette pris på nye tilrettelagte tilbud som gjør det enklere å komme inn på boligmarkedet. Det er bra byggeaktivitet i Stjørdal for tida, sier Tomas Woldseth som i år spiller fotball for 5. divisjonslaget til Lånke:

- Det er moro å være tilbake i gammelklubben. Det er bra med entusiasme og giv på kunstgresset på Tønsåsen. Vi gjennomfører gode treninger. Jeg ser fram til sesongen. Vi skal gi publikum fart, spenning og mål, sier Tomas Woldseth som er opptatt av boligmarkedet i Stjørdal.