Innbygd element

Sune er Helsekurator. Han har 3 årig utdanning i soneterapi og akupunktur. Med sine 20 år som praktiserende terapeut, har Sune hjulpet mange mennesker med å bli kvitt sine plager.

Han var anleggsarbeider og klarte ikke å fortsette i jobben med de sterke smertene. Legen sa at han burde opereres, men da sjansen for å bli frisk bare var 50%, valgte Sune å prøve noe annet istedet.

Etter to behandlinger hos soneterapeut kunne han ta på seg danseskoene. Smertene var borte og Sune fikk en ny start. Med trening og riktig kosthold klarte han å holde ryggen sterk og rak, og begynte å studere soneterapi.

Soneterapi

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Soneterapi er en såkalt alternativ behandlingsform basert på trykkpunkter i føttene og leggene. Det foreligger små eller usikre vitenskaplig dokumenterte effekter. Undernevnte bygger på tereapeutenes egen oppfatning, og må leses i lys av dette.

Trykkpunktene står i forbindelse med hele kroppen.Smertene i punktene er forskjellig. Der hvor det er mest smertefullt er det mye «krystaller».Dette er avleiringer og et signal om at det er stor ubalanse i dette området/organet.

Ved at vi gjentagne ganger trykker/behandler i dette området vil krystallene sakte bli borte og derved også smerten på stedet.

Når en er kommet til avslutningen av en soneterapirunde er opplevelsen nesten smertefri. Soneterapeuten gir bare et signal til kroppen om at den skal starte gjenoppbyggingen.

Dette er mulig uten at terapeuten tilfører noe som helst

Behandlingen med soneterapi øker blodsirkulasjonen i hele kroppen og ernæringen blir derved bedre.

Trykksignalene som gis går opp til hjernen, som så igjen sender meldingen ut til de organene som trenger korrigering.

Det starter nå en opprensing i kroppen ved at det skilles ut mer avfallsstoffer gjennom avføring, svetteurinhud og lunger.

Dette kan merkes i form av hodepine, muskelvondt, følelse av feber, utslitt, etc. Mange blir også veldig trøtte.

Andre får mye energi med en gang.