Selv om det ennå er tidlig i sesongen er det noen lag i Blinks avdeling som skiller seg ut med svært stabile resultater. Både Flisa og Ottestad puster Blink i nakken, og ikke langt bak forsøker også Tiller å henge med. Den aller tøffeste motstanderen i kampen om opprykk til 2. divisjon ser imidlertid som ventet ut til å bli Eidsvold Turn, og tirsdag 5. juni kl. 1830 er det duket for sesongens kanskje aller viktigste kamp når eidsvollingene kommer til Øverlands Minde.

Snudde på Hamar

Seierherren her vil sannsynligvis skaffe seg et lite forsprang både poengmessig og mentalt. Eidsvold Turn slo Tiller 6-2 i helgas kamp, og for ikke å la avstanden øke måtte Blink ha tre poeng i bortekampen mot Ham-Kams andrelag på Briskeby. På en strøken Briskeby-matte hadde Blink ballen klart mest i førsteomgangen, men på kontring var det hjemmelaget som tok ledelsen 1-0. Konklusjonen til Blink var at man måtte jobbe hardere i returfasen om de tre poengene skulle bli med hjem til Stjørdal.

Det snudde etter pause takket være mål av Sondre Hopmark Stokke, Joakim Berg Fornes og Mats Lillebo. Ham-Kam fikk et reduseringsmål på overtid, men 3-2 var en fin oppreisning for det forsmedelige tapet mot Tiller.

Fire hjemmekamper på rad

Etter å ha spilt fem av sju kamper på bortebane ser Blink nå fram til å ha fire hjemmekamper på rad. Gressbanen på Øverlands Minde åpnes når Moelven er første motstander i rekka. Lørdagens kamp har avspark kl. 13, og det vil bli viktig å ikke undervurdere laget som ligger nest sist på tabellen. Det bor mye talent i Moelven, og dagens Ham-Kam-spillere Vegard Bjerke, Truls Jevne Hagen, John Anders Rise og Thomas Lehne Olsen har alle spilt for klubben. Moelven hadde en dårlig start på årets sesong, men uavgjort mot Brumunddal 2 og Alvdal, i tillegg til seier mot Funnefoss/Vormsund, har gitt laget større selvtillit.

Når kampen mot Moelven er ferdigspilt vil Blink rette alt fokus mot Eidsvold Turn. Publikum har all mulig grunn til å glede seg til to toppoppgjør på fem dager, for søndag 10. juni er det Flisa som reiser nordover til Øverlands Minde. Oppgjøret mot Kongsvinger 2 mandag 18. juni runder av rekka med fire hjemmekamper.