Eline Lello er lokalpolitiker i Meråker, og leder av Senterpartiet i bygda. Nå har hun sett seg litt lei på det nye store informasjonsskiltet som står plassert ved E14 like øst for Stjørdal sentrum. Eller det vil si; hun har sett seg lei på det som ikke står på skiltet.

- Her står avstanden til Sundsvall, til Åre og til Riksgrensen. Ærlig talt; det er noe før du kommer så langt også, sier Lello.

- Mye å by på

Hun mener absolutt at Meråker fortjener, og de veifarende fortjener, å vite at de er på vei til Meråker og hvor langt det er dit.

- Det må gjerne stå både Riksgrensen, Åre og Sundsvall der for min del, men det er god plass til å få opp avstanden til Meråker også, sier Lello.

- Hvorfor er det så viktig?

- Fordi Meråker har mye å tilby både sommer og vinter, sier lokalpolitikeren, og starter oppramsingen: - Vi har Kirkebyfjellet, Teveldalen, toppturene, ja, vi har en hel masse. Nå har vi søkt om å få bli offisiell turistkommune og vi er en stor arrangørkommune. Vi har internasjonale studenter, vi har internasjonale arrangement. Derfor er det viktig, sier Eline Lello.

- Bør være enkelt

Senterparti-lederen håper at Statens vegvesen får på plass Meråker på skiltet.

- Jeg regner med det gjøres enkelt med ett tastetrykk eller ti. Dette må det være lett å gjøre noe med, sier Lello, som antyder at hun kanskje kommer til å ta opp dette i kommunestyret ved anledning.

- For Meråker som turist- og arrangørkommune er det viktig å være synlig overalt, og for de som er på tur til oss er det også viktig, sier Eline Lello.