- Det ble en krig. En vanskelig fotballkamp på en vanskelig bane. Jeg tror aldri jeg har sett dem så på stålet som i dag, sier Roar Vikvang.

Treneren er superstolt over sitt lag, som dro i land en trepoenger mot ett av avdelingens vanskeligste motstandere seks dager etter et tøft tap mot Fredrikstad.

Han var fullt oppdatert over utviklingen i kampen mellom Fredrikstad og Kvik Halden på sidelinjen i Egersund.

- Det er viktig å ha kontroll på det, ettersom det har betydning for grep vi gjør, sier treneren.

Han er stolt av innsatsen i kampen, men også stolt over måten guttene har taklet den tøffe smellen de fikk på overtid sist søndag.

- Vi havnet jo litt bakpå, også mentalt, etter tapet mot Fredrikstad, sier Vikvang.

- Hva har dere gjort for å løfte dere siden det tunge tapet for seks dager siden?

- Vi startet treningsuka på mandag med limbo. Det var ei veldig lystbetont økt. Etter det har vi hatt en helt ordinær og tøff treningsuke.

Nå venter nye tøffe økter den kommende uken, for Vikvang har overhodet ingen planer om at laget skal senke seg og tro at jobben er gjort.

- Det finnes ingen svake lag i denne avdelingen, så man bader seg ikke til seier, sier Vikvang, som får det understreket da han får høre at neste helgs motstander, Sola, lørdag ettermiddag slo Moss hele 3-0.

Siste serierunde spilles lørdag klokka 13. En av mange tilskuere på Blinkbanen den dagen blir Sander Erik Kartum. Den strålende midtbanespilleren fikk sitt sjette gule kort mot Egersunds og må sone karantene. Sondre Hopmark Stokke fikk sitt fjerde gule og skal dermed også ha karantene, men Vikvang vil gjerne se den situasjonen igjen og antyder at dommeren ga gult kort til feil spiller.