Totalt gikk Landsskytterstevnet i fjor med et overskudd på 2,2 millioner kroner. Under generalforsamlingen onsdag kveld vedtok styret at dette resultatet fordeles med 450.000 kroner til hver av de fire skytterlagene, Stjørdal, Skjelstadmark, Hegra og Lånke.

- De resterende 400.000, og noen senere inntekter som er forventet, blir i selskapet som da sikrer oss en betydelig startkapital ved oppstart av senere arrangement, uttaler styreleder i LS2018, Ivar Skjelstad i en pressemelding fra arrangørene.

LS2018 er regnet som det største, tekniske idrettsarrangementet i Stjørdal noensinne, med cirka 4.700 deltakere og cirka 15.000 tilreisende. En arrangørstab på 700 personer sto for gjennomføringen under ledelse av Tor Jakob Reitan.

Nå er ny søknad kjent og selskapet har også valgt å bytte navn.

- Selskapet skifter navn til LS Stjørdal. Vi vil med denne navneendringen vise at vi er beredt til å etablere Stjørdal som arrangørsted for Landsskytterstevnet også senere år, både økonomisk og organisatorisk. Stjørdal har som kjent søkt om å arrangere LS i 2023, da under ledelse av Margit Elverum, sier Skjelstad.