Bryne - Stjørdals-Blink 1-0

Til tross for at Blink i en god periode klarte å hindre Bryne fra å score, var det ikke noe nok for å få uavgjort med hjemmelaget. Et selvmål førte til at Bryne gikk fra kampen med tre poeng, og Blink med null.

En rolig førsteomgang

Fem minutter ute i første omgang fikk Blink en korner, og tre minutter senere prøvde Bransdal seg på et skudd. Ingen av gangene førte det til mål for bortelaget.

Bryne fikk en korner 22 minutter ute i spillet, og ballen slo høyt inn på bakre stolpe. To minutter senere fikk Bransdal frispark etter en duell mot en forsvarsspiller til Bryne. Tjærandsen-Skau gikk for skuddet, men ballen ble tatt av keeperen til hjemmelaget.

Etter 27 minutter hadde det vært få sjanser, men mye spill på midten fra begge lag.

Resten av omgangen forholdt seg rolig, og ingen av lagene fikk inn et mål. Rett før pause fikk Bryne-spissen Holtan gult kort etter filming.

Selvmål i andreomgang

Noen minutter ute i andre omgang gikk en av spillerne til Bryne ned i bakken og hjemmelaget spilte med 10 mann på banen for en periode. Blink fant ingen muligheter til å score imens, og en stund etterpå ble spilleren vinket inn på banen igjen.

56 minutter inne i kampen fikk Bryne mål, som uheldigvis var et selvmål fra Blink. Bryne-spissen Undheim slo inn et innlegg som ble løpt inn i målet av Ramstad.

Resten av spillet gikk sin gang, med flere spillerbytter på hver side og noen gule kort. Det ble lagt på åtte tilleggsminutter, men det ble ikke flere mål for noen lag.

- Dette var en forestilling publikum kommer til å snakke om lenge. Rett og slett en kamp hvor ingen ting skjer noen av veiene, skriver kommentator Sindre Gausdal Johannessen.